El bacallà està de ruta a Barcelona

El bacallà està de ruta a Barcelona

Un any més, torna a Barcelona la Ruta del Bacallà, que des de fa sis anys organitzen el Gremi de Bacallaners de Catalunya i Inèdit, per oferir les millors elaboracions fetes amb Gadus Morhua, l’autèntic bacallà d’Islàndia. Aquesta vegada la ruta comença el 15 de març, i acaba el 8 d’abril.

A Perelló 1898 hi participem per partida doble. D’una banda, a la Barra Perelló del Mercat del Ninot, la nostra xef Guada Reig ens proposa un caneló de poma farcit de brandada de bacallà amb maionesa d’alfàbrega i caviar de soja. De dilluns a dissabte, es podrà gaudir d’aquest plat a la nostra barra, acompanyat d’una Inèdit, i per només 5€.

I d’altra banda, tornen els tastets de bacallà. Els dissabtes 17, 24, 31 de març, i 7 d’abril, oferim una tapa de bacallà, diferent cada cap de setmana, amb un got d’Inedit, i per només 2 €, a la nostra bacallaneria de Sant Andreu (Plaça del Mercadal, 10) i a la del Mercat del Ninot.

Les propostes per cada dissabte són:

17/3 – Capipota de tripa de bacallà
24/3 – Esqueixada amb taronja i oliva kalamata
31/3 – Nigiri de brandada i salmó fumat
7/3 – Broqueta de truita de bacallà

Però això no és tot! Aquest any la ruta ve amb premi: gràcies a Bacallà d’Islàndia, entre tots els qui comparteixin a les xarxes socials una fotografia gaudint de la Ruta del Bacallà amb l’etiqueta#ElPlaerdelBacallà, se sortejarà un viatge a Islàndia per a dues persones.

Us hi esperem a tots!

bacallà, brandada, ruta del bacallà