19 de maig del 2015, una data per a recordar

19 de maig del 2015, una data per a recordar

El 19 de maig del 2015 serà una data per recordar, perquè ha estat el dia en què hem inaugurat la nova parada amb barra de degustació del flamant Mercat del Ninot.

El Ninot ens va veure néixer, allà pel 1898, i ara en som protagonistes també de la seva reabertura, després de més de cinc anys d’obres de rehabilitació. Un modern i avantguardista mercat on hem estrenat una àmplia parada de bacallà, dissenyada per l’estudi d’interiorisme de Sandra Tarruella. Vitrines de marbrei vidre que recorden els postres orígens, però que donen un estil actual.

Però el que és més d’actualitat és la nostra estrena com a hostalers, doncs a partir d’aquest 19 de maig de 2015, Perelló Bacallaners no només ven als mercats i subministra als restaurants, sinó que es converteix també en establiment culinari amb la nova barra de degustació.

Amb capacitat per a 10 persones assegudes en tamburets –però les que sigui de peus-, la barra de degustació ens permetrà oferir tots els productes més exitosos de la botiga –seitons, anxoves, “bombas, largatos y cohetes de Vallecas”, dadets de salmó, tonyina…-. Però també volem donar un gir més. Així, prepararem a la nostra cuina entrepans i coques, tapes i platets que podreu acompanyar amb una canya de cervesa Padeberger o vermut de barril de Casa Mariol, o amb alguns dels vins i caves catalans que servim a copes.

És aquest l’inici d’una nova aventura que volem compartir amb tots vosaltres. Ens ajudeu a escriure un nou capítol en la història de Perelló 1898?

Més informació:
Botigues
La Barra