Perelló 1898, Menció Especial en els Premis Comerç i Mercats de Barcelona

Perelló 1898, Menció Especial en els Premis Comerç i Mercats de Barcelona

El passat 2 de novembre, vam rebre la Menció Especial a la Millor Iniciativa Individual d’un Establiment d’un Mercat Municipal de la Ciutat de Barcelona 2016, en els guardons Comerç i Mercats de Barcelona. La gala d’entrega de la 19a edició d’aquests premis, convocats per l’Ajuntament de Barcelona, es va celebrar en l’Auditori de Barcelona amb l’assistència de centenars de professionals del món del comerç barceloní, i la presidència de l’alcaldessa Ada Colau.

L’Ajuntament de Barcelona convoca des de fa 19 anys el Premi Comerç de Barcelona, i des de fa 7, el Premi Mercats de Barcelona, amb l’objectiu de reconèixer i promocionar les iniciatives que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat innovador de la nostra ciutat.  Amb aquesta finalitat, la darrera edició dels Premis Comerç i Mercats de Barcelona ha distingit les iniciatives, les contribucions i els establiments comercials que aquest any han incidit en la millora del sector comercial.

Enguany, els premis consten de set modalitats, entre les quals, Perelló 1898 ha aconseguit una Menció Especial a la Millor Iniciativa Individual dins de la categoria de Millor Iniciativa Col·lectiva, una distinció que no només premia la trajectòria iniciada l’any 1898, sinó que l’establiment, que combina tradició i modernitat, s’ha convertit en referència en l’especialització dels productes que tenen com a base el bacallà i la pesca salada.

Ricard i David Perelló, gerents de Perelló 1898, van ser els encarregats de recollir el guardó en nom de tota la família que en formem part d’aquesta empresa. “Estem molts satisfets i orgullosos de rebre aquest premi, perquè és el reconeixement d’una tasca que la nostra família de bacallaners realitza des de fa més d’un segle i que ara, i amb el nou Mercat del Ninot, hem renovat amb una parada innovadora i amb una barra de degustació dels nostres productes”, van remarcar.

A tots els que formeu part d’aquesta gran història i empresa, gràcies!

 

Més informació: 19a edició del Premi Comerç de Barcelona