Perelló 1898 patrocina el primer Concurs de Cuina del Bacallà a l’ESHOB

Perelló 1898 patrocina el primer Concurs de Cuina del Bacallà a l’ESHOB

Aquest mes de maig s’ha celebrat a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) el primer Concurs de Cuina del Bacallà Perelló 1898, un certamen obert als alumnes de segon curs de Cuina i Pastisseria. El guanyador d’aquesta primera edició ha estat el jove Sergio Alonso, que ha despuntat pel seu plat de Bacallà a la Biscaïna i que s’ha endut un lot de productes selectes de Perelló 1898, un stage a la nostra barra de degustació del Mercat del Ninot, i la publicació de la seva recepta al nostre web.

L’objectiu d’aquest concurs, que neix amb voluntat de continuïtat, és seleccionar la millor recepta clàssica de bacallà i de bunyols de bacallà. El certamen, que va començar el passat 29 d’abril amb l’entrega de les receptes, va culminar el passat divendres dia 20, amb la final, que va incloure l’elaboració en directe de les receptes finalistes i la selecció del guanyador, per part d’un jurat format per representant de Perelló 1898 i de l’ESHOB, així com l’entrega dels premis, que va anar a càrrec de David Perelló.

El jurat va considerar que el plat de Bacallà a la Biscaïna d’en Sergio Alonso estava perfectament executat, presentat i elaborat. A més complia amb un dels requisits del certamen: que no superés els 4 euros de preu de cost.

Amb l’èxit d’aquesta primera edició del Concurs de Cuina del Bacallà Perelló 1898 celebrada l’ESHOB, es garanteix que l’any vinent, tornarem a tallar el bacallà amb els joves aspirants a xef.

Veure la recepta: Bacallà a la Biscaïna

Tags: