Primer aniversari de la parada i la barra de degustació de Perelló 1898 del Mercat del Ninot

Primer aniversari de la parada i la barra de degustació de Perelló 1898 del Mercat del Ninot

19 de maig del 2015. Tot just ha fet un any que la història de Perelló 1898 va fer un gir, amb l’apertura de la primera barra de degustació en una bacallaneria del món. Arrencava la novíssima parada Perelló 1898, dissenyada per l’estudi de Sandra Tarruella, ubicada en el renovat Mercat del Ninot, i amb ella una experiència nova per a aquesta família de bacallaners.

Ja s’ha complert un any i el balanç és més que positiu, ja que la barra de Perelló 1898  s’ha erigit com un dels punts imprescindibles a Barcelona per a tot bon gourmet. De la mà de la xef Guada Reig, els Perelló han sabut transformar el que en un principi volia ser un banc de proves –la idea era poder donar a tastar els productes que venen a la botiga o al restaurador directament, ja que són també proveïdors d’hostaleria-. La barra ofereix una cuina bacallanera variada i exquisida, tapes i platets amb productes de temporada i sempre amb ingredients d’altíssima qualitat. Una cuina senzilla però absolutament selecta i ben executada. Ja són famoses algunes de les seves especialitats com ara els rocks de bacallà, el bacallà al pomodoro o l’empedrat amb mongeta de Santa Pau. “Som bacallaners i apostem pel bacallà i pels productes de la pesca salada”, subratllen els responsables de Perelló 1898.

Esmorzars de forquilla, After Works Perelló, L’Hora del Vermut, Take Away

Al llarg d’aquest any, la barra de Perelló 1898 ha posat en marxa diverses novetats per tal de satisfer als seus cada cop més fidels clients. Així, s’han posat en marxa els esmorzars de forquilla de dilluns a dissabte de 8 a 12 hores, amb plats i combinacions suculentes; de dimarts a divendres, de 17 a 20.30 hores l’After Work Perelló, que permet prendre 2 tapes + 2 canyes de cervesa per 5,50€; i de divendres a dissabtes de 12 a 18 hores, L’hora del vermut.  També funciona el servei de take away amb el 15% de descompte.

Tan mateix, coincidint amb el primer aniversari de la botiga del Mercat del Ninot i la barra de degustació, al llarg de l’any s’hi han afegit i es realitzaran diversos actes, entre ells, la participació per primera vegada a la Ruta del Bacallà 2016 (ja celebrada el mes de març) i a la Ruta De Tapes per Barcelona (del 19 al 29 de maig), o el patrocini del Primer concurs de cuina del bacallà a l’ESHOB (celebrat el passat 20 de maig).

Més informació: La Barra del Ninot