Tercera edició del Concurs de cuina de Bacallà a l’ESHOB

Tercera edició del Concurs de cuina de Bacallà a l’ESHOB

Un any més, Perelló 1898 ha col·laborat en el Concurs de Cuina de Bacallà que, per tercer any consecutiu, s’organitza a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB).

En aquesta ocasió, un total de deu finalistes de l’últim curs de Cuina i Pastisseria de l’escola havien arribat a la final, que es va celebrar el 19 de gener, i en la qual els participants van haver de presentar les seves propostes davant d’Eduard Ávila, director d’Operacions i Produccions de Gastrofira, Fernando Toda, periodista de l’editorial de gastronomia professional Grupo Vilbo, Jordi Narro, director de cuina de l’ESHOB, i David Perelló, gerent de Perelló 1898.

El jurat va escollir guanyador Longwei Pan, amb un ‘Bacallà a l’estil cantonès’. El segon premi va ser per Marc Amorós i els seus ‘Makis de bacallà i truita”, i el tercer premi per al ‘Cupcake de bacallà i bacó’, de Pol Brull.

Tots tres premiats van rebre vals per a compres a la botiga de Perelló 1898 al Mercat del Ninot, valorats en 150 € per al primer premi, i 75 € per al segon i el tercer. A més, el guanyador del concurs gaudirà d’un stage a la nostra barra de degustació del Mercat del Ninot, i de la publicació de la seva recepta al nostre web.

En la deliberació, el jurat va tenir en compte l’aspecte del plat, el sabor, la textura, i la tècnica. “Les propostes dels participants són realment sorprenents i innovadores –assegura David Perelló– i per això ara triem tres guanyadors enlloc d’un, i obsequiem a tots els finalistes amb una tapa i un vermut a la Barra Perelló del Mercat del Ninot”. Segons el gerent de Perelló 1898, “el nivell és cada vegada més alt, i és gràcies als participants que el concurs té l’èxit que té”.

Davant la consolidació i l’èxit demostrat del concurs, Perelló 1898 i ESHOB editaran un llibre amb les receptes dels participants de les tres primeres edicions i que, esperem, en seran moltes més.

Tags: