Tres (o més) motius saludables per menjar més bacallà

Tres (o més) motius saludables per menjar més bacallà

Els experts ja ho diuen: hem de menjar peix almenys 5 dies a la setmana. Però sabem quins són els beneficis que cada tipus de peix ens aporta? Nosaltres com bacallaners que som apostem per menjar bacallà i ara et donarem tres motius saludables per menjar-lo més d’un cop per setmana.

El bacallà és un peix molt ric en vitamina B12, la que ajuda a formar els glòbuls vermells, i per això està indicat per a la gent que pateix d’anèmia.

El bacallà també és ric en àcid fòlic, que en les embarassades va molt bé per al desenvolupament del fetus; però que també és bo per a tothom, ja que ens ajuda a controlar la hipertensió, intervé en el sistema nerviós, i és beneficiós per al tractament dels símptomes associats a la menopausa. També redueix les possibilitats de patir càncer de còlon, de coll d’úter i de pit.

I finalment, el tercer motiu és que el bacallà és un peix molt baix en greixos, per tant, ens ajuda a mantenir la línia. I és que, 100 grams de bacallà fresc només t’aporten 74,4 Kcal., mentre que el bacallà dessalat pot arribar a unes 108 Kcal.. En definitiva, un peix ric en vitamines, minerals i altres nutrients, que a més t’ajudarà a mantenir el teu pes ideal.

Més informació: Productes / Bacallà

Bacallà al Pomodoro. Recepta de Guada Reig cap de cuina de la Barra de Perelló 1898 al Mercat del Ninot